Afbeelding

Feestelijke afronding herinrichting wijk Oranjelaan

Actueel 132 keer gelezen

Rockanje - Op donderdag 7 september is de herinrichting van de wijk Oranjelaan e.o. in Rockanje feestelijk afgerond. Het plan tot herinrichting is samen met enthousiaste bewoners uit de wijk tot stand gekomen. Op de aanleg van het groen na (dat kan pas in het najaar) zijn de werkzaamheden nu klaar. Om dat te markeren opende wethouder Paméla Blok samen met kinderen en bewoners uit de wijk de speeltuin aan de Korenaar.

In samenwerking met bewoners uit de wijk Oranjelaan e.o. (in Rockanje) is er een nieuw herinrichtingsplan ontworpen. Na een aantal werkgroep-sessies kreeg het plan eind 2016 zijn definitieve vorm. Begin mei 2017 is een aannemer in opdracht van de gemeente gestart met de herinrichting van de Oranjelaan, Klaverweide, Haverveld, Korenaar en Vlasakker. Eind juli 2017 is het werk afgerond en opgeleverd.

Midden in de woonwijk ligt een speeltuin. Deze is naar wens van de bewoners heringericht met nieuwe speeltoestellen. Ook is er voor de wijk een groenplan opgesteld. In het najaar zullen de bomen en struiken gepland worden.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws