Afbeelding

Spelgroep Orange Dwarf

vrijdag 20 oktober 2017 12:00

Nieuwenhoorn - Spelgroep "Orange Dwarf" is een club voor liefhebbers van bordspellen. Ze organiseert twee vrijdagen per maand een spellenavond. De eerstvolgende spellenavond is op 20 oktober Je kunt je eigen spellen meebrengen of aanschuiven bij een spel dat uit de eigen spellen collectie komt of dat is meegebracht door iemand anders. Ze leggen nieuwe spelers graag spellen uit. Dus laat dat je niet weerhouden!

De deelnemers spelen een breed scala aan spellen. Rummikub en Monopoly kent natuurlijk iedereen, maar er zijn nog zoveel originelere en uitdagender spellen.  Van eenvoudige en korte kaartspellen tot ingewikkelde en lange spellen, kortom voor elk wat wils. Tijdens deze avond kan je daar kennis mee maken!

Je kan zelfs meerdere spellen spelen op een avond, er is genoeg gelegenheid om van alles te proberen!                            

Ben jij ook gek op het spelen van een bordspel of wil je weten hoe leuk dit kan zijn? Je bent van harte welkom om mee te maken hoe gezellig een bordspel avond kan zijn. 

Neem gerust je vrienden mee, maar wees ook niet bang om alleen te komen. Dit is juist een plek waar je elkaar, tijdens het spelen van bordspellen, in een ontspannen en ongedwongen sfeer kan leren kennen.

Adres: buurtcentrum "Oude Woelhoek". (Achterweg 9, Nieuwenhoorn )

Toegang: € 2.--