Open Dag Welzijn Ouderen in de Infirmerie

zaterdag 30 september 2017 10:00

Brielle - Op zaterdag 30 september a.s. van 10.00 – 14.00 uur organiseert Welzijn Ouderen haar jaarlijkse Open Dag in de Infirmerie. De opening is om 10.15 uur en wordt verricht door wethouder Wilbert Borgonjen.

Het doel van deze dag is ouderen te informeren over de activiteiten van Welzijn Ouderen en speciaal die activiteiten die worden georganiseerd in de Infirmerie. Er zijn presentaties van diverse organisaties, de activiteitenclubs en het Infirmeriekoor treedt voor u op.

Er worden verschillende demonstraties gegeven van onder andere Meer Bewegen voor Ouderen, koersballen, sportieve geheugentraining en Biodanza.

U kunt terecht met vragen over de diensten en projecten van Welzijn Ouderen, zoals de

Mantelzorgsalon, Sociale Huiskamer, dementievriendelijke samenleving, Signalerend Huisbezoek en het Maatjesproject en de diensten vervoer, telefooncirkel en tafeltje dekje.

Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om uw Bonuspas af te halen.

Kortom, een dag waarop u kennis kunt maken met de diverse diensten en activiteiten van Welzijn Ouderen Brielle. Er is een poffertjeskraam, een optreden van Elly Bezemer met heerlijke Hollandse meezingliedjes. Komt u ook?

De koffie of thee staat voor u klaar. U ben van harte welkom!

U vindt de Infirmerie aan de Rozemarijnstraat 42 te Brielle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen telefoonnummer 0181-416863 of raadpleeg onze website www.catharinastichting.nl.