Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Vestingcode: korte voorstellingen in historische vesting

HELLEVOETSLUIS – Vandaag zorgden diverse regionale zang -, theater- en muziekgroepen voor prettig vermaak op zo’n dertig plekken in de Hellevoetse vesting. Tijdens ‘Hellevoetsluis: Vestingcode 2012’ vonden deze zaterdagmiddag non-stop korte voorstellingen plaats op wisselende locaties. De Zeefakkel, het schip van het zeekadetkorps, maakte van de gelegenheid gebruik en hield open schip. Kazerne Haerlem bood vakkundige schmink en een verrassende speurtocht.

De paar regenspetters tijdens deze verder aangename zomerdag weerhielden de wandelaars en fietsers van het aardig bezochte evenement er niet van om zo veel mogelijk voorstellingen te bezoeken, zoals het charmante flamenco-duo Los Hermanos op de mijnenveger Bernisse, enthousiaste drumbands in Theater Twee Hondjes, Jan Bontje met fraaie haiku’s bij de Watertoren, leerlingen van basisschool ’t Schrijverke bij het gemeentehuis en het gezellige Infirmeriekoor bij Molen de Hoop.

‘Hellevoetsluis: Vestingcode 2012’ is een project van Voorne in alle Staten, het samenwerkende cultuurprogramma in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Bernisse, Westvoorne en Spijkenisse, de Provincie Zuid-Holland en Kunstgebouw.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.