Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Koninginnedag in Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – Koninginnedag 2012 begint in Hellevoetsluis op zondag 29 april met ’s middags kanonschieten en ’s avonds vuurwerk. Op maandag 30 april zelf start de dag met de traditionele aubade bij het gemeentehuis. In de vesting wordt Koninginnedag gevierd met een vrijmarkt, een nautische markt en beurs en festiviteiten bij de scouting. Verder zijn er in Hellevoetsluis activiteiten bij de Polaris, het winkelcentrum, de kinderboerderij en de Wittenshoeck.

Zondag 29 april  
14.00-16.30 uur De Hellevoetse Kannoniers geven demonstraties met de historische kanons op het Zuidfront.
   
22.00 uur Spetterend groots vuurwerk vanaf de westelijke landtong van de haven.
   
Maandag 30 april  
9.00 uur Aubade bij het gemeentehuis aan de Oostzanddijk.
   
9.00-16.00 uur Jaarmarkt bij Careyn aan de Polaris. Verkoop van rommelmarktspullen, muziek, rad van avontuur in de recreatiezaal en op de parkeerplaats. Opbrengst gaat naar het woonzorgcentrum aan de Dierenriem.
   
9.00-16.00 uur Festiviteiten bij de Scouting op het plein voor Fort Haerlem.
   
9.00-17.00 uur Winkelcentrum de Struytse Hoeck is geopend.
   
10.00-17.00 uur Nautische markt en beurs langs en in de haven, waar watersportgebonden bedrijven hun producten en diensten presenteren.
   
10.00-17.00 uur Vrijmarkt op het Zuidfront, met een speciaal gebied voor kinderen.
   
11.00-16.00 uur Koninginnedag op kinderboerderij De Kerkestee, met kleedjesmarkt (voor kinderen) en kofferbakmarkt (voor de volwassenen), diverse spelletjes (spelkaart kost €1,50), schminken, hamburgers en poffertjes.
   
13.00-17.00 uur Op het Ommetje in de Wittenshoeck zijn diverse spelletjes, springkussen, muziek en kleedjesmarkt.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.

  1. 1 reactie op “Koninginnedag in Hellevoetsluis”

  2. J schrijft:

    Geen reet te doen dus , het word steeds saaier in hellevoetsluis !!