Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


De Kring zoekt sponsors en rommelmarktspullen

HELLEVOETSLUIS – Op zaterdag 21 april van 10.30 tot 16.00 uur is er een grote fancy fair met tal van activiteiten in en om basisschool De Kring, met o.a. rommelmarkt, springkussens, rad van avontuur, loterij,  grabbelen, snoepkraam, patatkraam, koffie, thee, limonade, lekkere taartsoorten proeven, spijkerbroek hangen, beeldenloterij enz. Alle opbrengsten van die dag komen ten goede aan de herinrichting en verbetering van speelmogelijkheden op het schoolplein.

“Veel bedrijven zullen gelukkig een bijdrage leveren, ondanks de crisis”, aldus de organisatie. “Zo heeft Anton van Putten de school een mooie nieuwe Batavus herenfiets toegezegd als prijs voor de grote loterij. Natuurlijk kunnen wij uw sponsoring ook nog goed gebruiken. Neem gerust contact op met Desiree Goossens-Schouten (06-14696637 / deesjesatelier@upcmail.nl) of met Ciska Manintveld (0181-318759 (ma,wo,do,vrij) / c.manintveld@basisschooldekring.nl).”

Vanaf 21 maart kan iedereen spullen inleveren voor de rommelmarkt. Op het schoolplein komt een container te staan waar de spullen ingeleverd kunnen worden. Ook planten zijn welkom. De spullen graag aanleveren in kartonnen dozen. Helaas is er geen plek voor grote meubelen, elektrische apparaten en kleding. Inleverdata: woensdag 21/3, 28/3, 4/4, 11/4 van 11.00 tot 12.30; vrijdag 23/3, 30/3, 8/4, 13/4, 20/4 van 15.00 tot 15.30; maandag 16/4 en dinsdag 17/4 van 15.00 tot 15.30 en donderdag 19/4 van 18.30 tot 19.30 uur.

Openbare basisschool De Kring is gelegen aan het Kasteelpad 4 in Hellevoetsluis.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.