Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Doorstart KWF Spijkenisse

SPIJKENISSE – KWF Kankerbestrijding Spijkenisse zoekt een voorzitter, secretaris en penningmeester die hun schouders zetten onder de doorstart van de jaarlijkse collecte. Bij haar zoektocht heeft KWF Kankerbestrijding de steun gekregen van gemeenteraadslid Wouter Struijk. PvdA’er Struijk wil het er niet bij laten zitten dat KWF niet bestuurlijk georganiseerd is in een stad als Spijkenisse. “Ook in Spijkenisse moet de strijd tegen kanker worden gevoerd”, aldus Struijk.

Een goed georganiseerde collecte kan in Spijkenisse minstens € 25.000 opleveren. Dat in 2011 ondanks het ontbreken van een bestuur toch nog ruim € 9.000 is opgehaald, is te danken aan de extra inzet van enkele wijkhoofden. Voor de doorstart is een daadkrachtig bestuur nodig dat zorgt voor wijkhoofden en collectanten in alle wijken van Spijkenisse en deze vrijwilligers aanstuurt.

KWF Kankerbestrijding zet zich in voor minder kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten. Voor alle hiermee samenhangende activiteiten, bijvoorbeeld voorlichting en patiëntenondersteuning, zijn vrijwilligers welkom. Meer informatie hierover vindt u op www.kwfkankerbestrijding.nl. U kunt ook KWF-regiocoördinator Karel van Koppen mailen: kvankoppen@kwfkankerbestrijding.nl. Of neem contact op met Wouter Struijk voor nadere informatie: bel 0630409567 of mail wouterstruijk@msn.com.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.