Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Rommelmarkt Rockanje zoekt rommelmarktspullen

ROCKANJE – Grote schoonmaak? Spullen over? De rommelmarkt van Rockanje wordt in haar oude glorie hersteld! Met leuke spullen voor leuke prijsjes en activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 2 juni vindt het evenement plaats aan de Hoogvlietlaan te Rockanje. De opbrengst komt ten goede aan het jeugdwerk in De Til. Om het een daverend succes te laten worden, is de organisatie op zoek naar bruikbare rommelmarktspullen.

Heeft u nog wat liggen en wilt u er van af? Neem dan contact op met de familie Van Marion (0181-401252). Elke donderdag kunnen de spullen bij u thuis worden opgehaald.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.