Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Voor de zesde keer Kunstmarkt ‘Kunst aan de Ring’

HELLEVOETSLUIS – Onder het motto ‘Kunst aan de Ring’, wordt op vrijdag 27 augustus, zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus as. in en rond Cultureel Centrum Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis (voormalig dorp Nieuw-Helvoet) een Kunstmarkt gehouden. Tijdens de markt tonen en verkopen zowel beroeps- als amateur-kunstenaars hun werk.

Het is alweer voor de zesde keer dat een dergelijke kunstmarkt in Hellevoetsluis plaatsvindt. De sfeer van de historische Kerk aan de Ring en het karakter van de oude dorpskern van Nieuw-Helvoet lenen zich uitstekend voor dit evenement. Hoewel deelnemers en bezoekers het tijdens de markt niet zonder ‘natje en droogje’ hoeven te stellen, is er verder geen sprake van braderieachtige activiteiten. Het gaat tijdens de markt uitsluitend om de kunst. Aan de Kunstmarkt doen ruim twintig kunstenaars mee. Te zien zijn schilderijen, keramiek, tekeningen, etsen en beeldhouwwerk.

De openingstijden zijn: vrijdag van 18:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. De officiële opening vindt plaats op vrijdag om 20:00 uur door de heer A. van de Ban, met muzikale medewerking van de pianiste Ynke van der Wagt.

Nadere informatie is te vinden op www.kerkaandering.nl.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.