Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Zeer Grote Brand Hellevoetsluis Marine Hospitaal (Video)

In Hellevoetsluis binnen de vesting staat het Marine Hospitaal, een monumentaal gebouw, op instorten door een zeer grote, uitslaande brand. Volgens omstanders en bewoners zou de brand zijn begonnen in een schoorsteen van het gebouw. Dit is nog niet officieel bevestigd. Er is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

Er is nu een blusboot aanwezig welke de brandweer assisteert door het nathouden van omliggende panden. Bewoners en omwonenden worden uit voorzorg geëvacueerd en opgevangen in restaurant Aquarius en aldaar geregistreerd.

Video door Gijsbert van Luinen, Destie Productions

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.